Οι Μάβερικς θέλουν τον Γκόραν Ντράγκιτς δίπλα στον Ντόντσιτς

Οι Μάβερικς θέλουν τον Γκόραν Ντράγκιτς δίπλα στον Ντόντσιτς

Γιώργος Κούβαρης
Οι Μάβερικς θέλουν τον Γκόραν Ντράγκιτς δίπλα στον Ντόντσιτς

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς φαίνεται να έχουν «κυκλώσει» το όνομα του Γκόραν Ντράγκιτς προκειμένου να πλαισιώσουν τον Λούκα Ντόντσιτς στην περιφέρεια.

Την ώρα που αντιπροσωπεία των Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Σλοβενία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να συζητήσουν με τον Λούκα Ντόντσιτς την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, ήδη σκέφτονται τη νέα σεζόν και το πώς θα μπορέσουν να τον πλαισιώσουν.

Τι... καλύτερο από έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, έχει παίξει μαζί του, είναι παίκτης από το πάνω ράφι και κατάγεται από την ίδια χώρα μ' εκείνον; Λίγα 24ωρα μετά το «αντίο» του Γκόραν Ντράγκιτς στους Μαϊάμι Χιτ, άρχισαν ήδη τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, οι Μάβερικς έχουν... κυκλώσει καλά το όνομα του έμπειρου Σλοβένου γκαρντ, τον οποίο προορίζουν για μια θέση στην περιφέρεια δίπλα από τον Λούκα Ντόντσιτς. Πέρυσι ο Ντράγκιτς είχε κατά μέσο όρο 13,4 πόντους, 4,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ «αγγίζοντας» τους μέσους όρους καριέρας σε 867 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα