Μαϊάμι Χιτ: Το «αντίο» το Ντράγκιτς (pic)

Μαϊάμι Χιτ: Το «αντίο» το Ντράγκιτς (pic)

Μαϊάμι Χιτ: Το «αντίο» το Ντράγκιτς (pic)

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποχαιρέτησε με ανάρτηση του στα social media τους Χιτ και τους φίλους της ομάδας, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο Μαϊάμι.

Ο έμπειρος Σλοβένος γκαρντ έκλεισε το μεγάλο κεφάλαιο των Χιτ και είπε το... αντίο του στην ομάδα με την οποία πέρασε πολλές στιγμές τα τελευταία επτά χρόνια.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγαπή, την καλοσύνη και την υποστήριξη που μου δείξατε τα τελευταία 7 χρόνια. Αγκαλιάσατε εμένα και την οικογένεια μου σαν να ήταν δική σας από την πρώτη μέρα και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα για την ζωή που χτίσαμε, τους φίλους που κάναμ και τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε μαζί. Δεν θας σας ξεχάσω ποτέ και τα ξαναλέμε σύντομα», ήταν το μήνυμα του 35χρονου σταρ.

Μένει να δούμε τελικά ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γκόραν Ντράγκιτς, κάτι που δεν έχει γίνει σαφές μέχρι στιγμής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα