Ντερόζαν: Απομακρύνεται από τους Λέικερς, φαβορί οι Μάβερικς

Γιώργος Κούβαρης
Ντερόζαν: Απομακρύνεται από τους Λέικερς, φαβορί οι Μάβερικς

bet365

Ένα από τα hot ονόματα της Free Agency θα είναι ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ βρίσκεται πιο κοντά στους Ντάλας Μάβερικς!

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι Λέικερς θα ήθελαν πολύ να... ενώσουν τις δυνάμεις τους από τη νέα σεζόν και μετά.

Ο μεν ΝτεΡόζαν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα πρωτάθλημα έχοντας δίπλα του, τους Λεμπρόν, Ντέιβις, Ουέστμπρουκ, οι δε Λέικερς θα προσθέσουν έναν ακόμη All Star παίκτη και θα αυξήσουν τις πιθανότητες για τον τίτλο.

Είναι όμως και τόσο απλά τα πράγματα; Ο ΝτεΡόζαν είχε συμβόλαιο που έφτανε τα 27,8 εκατομμύρια δολάρια! Και από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο «Russ» είναι αδύνατον να χωρέσει ανάλογο (ή έστω και λίγο πιο χαμηλό) συμβόλαιο στους Λέικερς. Αν και κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το πρωτάθλημα είναι στόχος για εκείνον με αποτέλεσμα να είναι ανοικτός στο να ρίξει τις απαιτήσεις του, το ερώτημα έχει να κάνει με το... πόσο πολύ μπορεί να τις ρίξει.

Οι Ντάλας Μάβερικς όχι μόνο παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του ΝτεΡόζαν, αλλά όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι και το φαβορί για να τον αποκτήσουν! Τόσο επειδή υπάρχει το «βάθος» με Ντόντσιτς και Πορζίνγκις, όσο και διότι θα τον... δελεάσουν με τον κολλητό φίλο του, Κάιλ Λόουρι, τον οποίο έχει επίσης ως μεγάλο στόχο!

 

NBA Τελευταία Νέα