Μπούκερ: Οι Μπακς τον έριξαν στο 21% στο τρίποντο! (pic)

Μπούκερ: Οι Μπακς τον έριξαν στο 21% στο τρίποντο! (pic)

Νίκος Καρφής
Μπούκερ: Οι Μπακς τον έριξαν στο 21% στο τρίποντο! (pic)

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ εντυπωσιάζει στους τελικούς, όμως δυσκολεύεται πάρα πολύ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Μπακς έχουν μπροστά τους το μεγάλο Game 5 κόντρα στους Σανς (04:00, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) και όποια ομάδα επικρατήσει, θα κάνει μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που συνεχίζει τα.. όργια του μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στον Μίντλετον, ενώ ανάλυσε τη φάση με την τάπα στον Έιτον, ενώ από την άλλη έχουμε τον Ντέβιν Μπούκερ που παίζει με την εμπειρία βετεράνου και μαζί με τον Πολ παλεύουν για να φέρουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του Φοίνιξ.

Αν και ο Μπούκερ κάνει για άλλη μια σειρά εξαιρετικές εμφανίσεις και μετρά 27.5 πόντους μέσο, «αχίλλειος πτέρνα» του είναι το ποσοστό του στα τρίποντα.

Τα.... ελάφια έχουν βρει τρόπο να τον περιορίσουν σε αυτόν τον τομέα και τον έχουν βγάλει έξω από τα νερά του. Ο Ντέβιν μέχρι στιγμής σουτάρει με το πολύ κακό 21% για την κλάση του και δείχνει επηρεασμένος από τις προσαρμογές στην άμυνα των Μπακς.

κκ

Στο Game είχε 1/8 τρίποντα και στο Game 3 μέτρησε 1/7. Σίγουρα μιλάμε για λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για έναν παίκτη που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, αφού η ποιότητα του είναι τεράστια. Φυσικά τα τρίποντα ρίχνουν κατά πολύ το ποσοστό του εντός πεδιάς, αφού δίχως αυτά σουτάρει πολύ καλά για τελικούς.

Η αντιμετώπιση του Μπούκερ θα είναι πολύ σημαντική και στον πέμπτο τελικό, αφού ο αν σταρ των Σανς βρει το... χέρι του από το τρίποντο, παίρνει εύκολα «φωτιά» και μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέερ του Φοίνιξ. Τα... ελάφια θα στοχεύσουν να τον κουράσουν, να του... χαλάσουν το μυαλό, να τον παίξουν δυνατά όπως φυσικά και τους Πολ και Έιτον, αφού η τριπλέτα κάνει τα πράγματα να κινούνται στην επίθεση της ομάδας. Απλά ο Ντέβιν είναι καλύτερος σκόρερ από τους άλλους και αν του δώσεις θάρρος θα σε... σκοτώσει.

Τέλος αξίζει παρατηρήσουμε πως όσο προχωρούν οι Σανς στα playoffs τόσο πέφτει το ποσοστό του Μπούκερ στα τρίποντα. Από το 33.5% με Λέικερς και το 30% με τους Νάγκετς, στο 28% κόντρα στους Κλίπερς για να φτάσουμε το 21% με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

NBA Τελευταία Νέα