Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να σταματήσουμε τον 36χρονο Κρις Πολ»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να σταματήσουμε τον 36χρονο Κρις Πολ»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε τις δηλώσεις του ενόψει του Game 3 των NBA Finals με τους Σανς με ένα αστείο προς τους εκπροσώπους του Τύπου και ξεκαθάρισε πως πλέον έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά το σουτ!

Η σειρά των NBA Finals μεταφέρεται τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/7 στο Μιλγουόκι (3:00π.μ., Cosmote Sport 4, Live από το Gazzetta), εκεί όπου οι Μπακς θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν έπειτα από το αρχικό 2-0 των Σανς στο Φοίνιξ.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν συγκλονιστικός στο Game 2, τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, αρχίζοντας τις δηλώσεις του με ένα χαμόγελο και με ένα αστείο! Ο Greek Freak έχει αναφέρει σε παλαιότερη τοποθέτησή του που δεν είναι το καλύτερό του να μιλάει στους δημοσιογράφους, εξηγώντας πως «είμαι εδώ μόνο για να γλιτώσω το πρόστιμο...» πριν σοβαρέψει.

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο Game 3 της σειράς που θα διεξαχθεί στο Fiserv Forum, τονίζοντας: «Το να παίζεις μπροστά στους δικούς σου φίλους που σε στηρίζουν όλο το χρόνο, το να βρίσκεται σε έναν τελικό μετά από 50 χρόνια είναι φοβερό συναίσθημα Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν βλέπεις μπροστά σου ένα τείχος παικτών, που προσπαθεί να σε σταματήσει και σου κόβει τον δρόμο. Πάντα προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά κάποιες φορές πρέπει να πάρω τα σουτ».

Όσον αφορά την απόδοσή του στα πρώτα ματς της σειράς, είπε: «Στο πρώτο, δεν παίξαμε καλά. Δεν μπόρεσα να είμαι ανταγωνιστικός σε αντίθεση με το δεύτερο παιχνίδι. Αν είσαι ανταγωνιστικός, τότε μπορείς να γίνεις και επιτυχημένος. Δεν σκεφτόμουν το γόνατο. Παίξαμε δύο παιχνίδια, το απόλαυσα, αφού είναι οι πρώτοι μου τελικοί. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Ήθελα να είμαι πιο επιθετικός, να έχω περισσότερο ενεργό ρόλο».

Αναφορικά στην εμπειρία των NBA Finals, επισήμανε: «Είναι κάτι διαφορετικό οι τελικοί. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι. είναι μπάσκετ. Εύκολο στη θεωρία, αλλά στην πράξη είναι διαφορετικά. Με βοηθάει είναι να μένω χαλαρός και να το ευχαριστιέμαι. Αν δεν το κάνω, τότε με κυριεύουν τα συναισθήματα. Έχουμε κάνει μακρύ ταξίδι για να φτάσουμε εκεί, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε και για τον Κρις Πολ που κάνει τρομερή σειρά: «Είναι πολύ καλός! Είναι η 16η χρονιά του στο ΝΒΑ. Έχει καταφέρει τα πάντα και παίζει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει δείξει ποιος είναι, κάνει αυτά που χρειάζεται η ομάδα του. Τον σέβομαι, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και προσπαθήσεις να τον σταματήσεις. Είναι 36 και παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να τον σταματήσουμε όμως»!

 

NBA Τελευταία Νέα