Αντετοκούνμπο: «Δεν σκεφτόμουν το γόνατο μου, να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν σκεφτόμουν το γόνατο μου, να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον» (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: «Δεν σκεφτόμουν το γόνατο μου, να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός στο Game 2 κόντρα στους Σανς και μετά το ματς

Οι Μπακς βρίσκονται πλέον με 2-0 πίσω στη σειρά των τελικών κόντρα στους Σανς, παρόλο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράματα και θάματα με 42 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs) και πολλά ρεκόρ.

Ο Greek Freak αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει η ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια των τελικών.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να γυρίσουμε στην έδρα μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι Σανς έκαναν τη δουλειά τους στην έδρα τους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ξαναβρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και κάναμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να μπούμε όλοι σε μια διαδικασία που να μπορούμε να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο, να παίξουμε μαζί, να το διασκεδάσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να βουτάμε για όλες τις μπάλες, να βάλουμε τα σουτ. Να προστατέψουμε την έδρα μας» είπε για το ματς.

Για τις ενοχλήσεις και την κράμπα του στην τέταρτη περίοδο: «Ήταν μία κράμπα. Δε νομίζω πως έχει σχέση με το γόνατό μου.

Για τη σύγκρουση με τον Πολ που έδειξε να τραυματίζεται: «Τα γόνατά μου συγκρούστηκαν απλά. Είχα το μυαλό μου στο να βγάλω φάσεις και να είμαι επιθετικός στο ματς. Δεν σκεφτόμουν το γόνατό μου».

Ακούστε το Stagger στο Spotify

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα