Χάποελ Τελ Αβίβ: Τέλος και ο Ράγκλαντ, «φλερτ» με τη Χάποελ Χολόν

Χάποελ Τελ Αβίβ: Τέλος και ο Ράγκλαντ, «φλερτ» με τη Χάποελ Χολόν

Newsroom
Ράγκλαντ

bet365

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Τζο Ράγκλαντ, ο οποίος συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον από τη Χάποελ Χολόν.

Μετά τον Μάρκους Φόστερ, σειρά πήρε ο Τζο Ράγκλαντ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο βετεράνος γκαρντ ενημερώθηκε σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα, η οποία και τον αφήνει ελεύθερο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε οψιόν στο συμβόλαιό του και επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο, πηγαίνοντας σε ένα διαφορετικό ρόστερ, που θα τη βοηθήσει να είναι ανταγωνιστική στη EuroLeague της επόμενης περιόδου.

Ωστόσο, παρά τον πόλεμο στο Ισραήλ και την επιθυμία αρκετών ξένων να φύγουν από τη χώρα, ο Ράγκλαντ συγκεντρώνει πάνω του βλέμματα. Με τη Χάποελ Χολόν όπως μεταφέρεται, να θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ της. Άλλωστε ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου αγωνίστηκε εκεί από το 2021 έως το 2023, κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα, όντας ο MVP των τελικών.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα