Άταμαν: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Κύπελλο στους οπαδούς μας, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα»

Παναγιώτης Αρταβάνης
ataman_eurokinisi6

bet365

Στον τελικό με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Έργκιν Άταμαν, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης επί του Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηρακλής με 61-91 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με τον Έργκιν Άταμαν να αναφέρεται στη flash interview στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον ο Τούρκος τεχνικός μίλησε και για τη μέχρι τώρα παρουσία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έργκιν Άταμαν:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν καλοί αμυντικά, επιθετικά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πολύ καλά και πήραμε μια καθαρή νίκη».

Παναθηναϊκός - Ηρακλής: Το follow του Σορτς που προκάλεσε την απορία του Λούκιτς
glomex_lukic

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα Κύπελλο, είναι δύο μεγάλες ομάδες. Θα είναι ένα ντέρμπι που θα αποφασίσει τον νικητή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό μας για να φέρουμε το Κύπελλο στους οπαδούς μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό. Θα είναι ωραίο ματς. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το τρόπαιο».

 

Για τον Χέιζ-Ντέιβις: «Σε αυτά τα δύο παιχνίδια έδειξε την ποιότητά του, είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον γιατί τώρα έχουμε κάνει μόνο μία ομαδική προπόνηση και έπαιξε δύο παιχνίδια. Προσαρμόστηκε στην ομάδα, οι παίκτες τον ξέρουν καλά. Όλοι σέβονται τους άλλους,θα είναι καλύτερος θα προσφέρει πολλά».

@Photo credits: eurokinissi, (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα