Ισραήλ: Οι ξένοι παίκτες ζητούν τη διακοπή του πρωταθλήματος! (pic)

Gazzetta team
Ισραήλ: Οι ξένοι παίκτες ζητούν τη διακοπή του πρωταθλήματος! (pic)

bet365

Οι ξένοι παίκτες που συμμετέχουν στην ισραηλίτικη Winner League ζητούν την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αιματηρών συγκρούσεων στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Τις τελευταίες μέρες κλιμακώθηκαν κατακόρυφα οι βομβαρδισμοί και οι εκτοξεύσεις ρουκετών ανάμεσα στο Ισραήλ και την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας.

Η σκηνή που οι παίκτες έπεσαν στο παρκέ όταν άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες του πολέμου ήταν η πιο χαρακτηριστική όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι ενώ οι ξένοι αθλητές εξέφρασαν, μέσω των social media την επιθυμία τους να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά

«Μετά από διαβούλευση και κάνοντας μερικές μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις με τους υπόλοιπους ξένους παίκτες από όλες τις ομάδες, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα. Το καλύτερο για μας, την ασφάλεια, την οικογένεια και την πνευματική μας υγεία είναι να διακοπεί άμεσα το πρωτάθλημα.

Παρότι εκτιμούμε την προσπάθεια της Winner League να μας μεταφέρει με ασφάλεια στην Ελλάδα και την Κύπρο ή άλλη περιοχή στο εξωτερικό, δεν πρόκειται να μπούμε σε κάποιο αεροπλάνο που μας πηγαίνει οπουδήποτε αλλού από το σπίτι μας. Πιστεύουμε πως αν είναι να πάρουμε οποιουδήποτε είδους ρίσκο για ένα ταξίδι, αυτό θα πρέπει να αφορά μόνο την επιστροφή στο σπίτι, την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας, που νιώθουν πιο ασφαλείς όντες στο έδαφος του Ισραήλ, παρά πετώντας οπουδήποτε. Τους στηρίζουμε σε αυτή την απόφαση.

Παρ’ όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα σενάρια, ένα πράγμα είναι δεδομένο κι αυτό είναι πως το μπάσκετ είναι το έλασσον που μας απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όσο κι αν αγαπάμε το άθλημα, αυτό που κάνουμε, τους φιλάθλους και τον ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο που δημιουργεί η Winner League, δεν μπορούμε με καθαρό μυαλό να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τους φιλάθλους με αυτή την κατάσταση που επικρατεί.

Ειρήνη, αγάπη σε όλους και παρακαλούμε μείνετε ασφαλείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ξένοι παίκτες θέλουν να φύγουν από το Ισραήλ!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα