Οι ξένοι παίκτες θέλουν να φύγουν από το Ισραήλ!

Οι ξένοι παίκτες θέλουν να φύγουν από το Ισραήλ!

bet365

Οι αιματηρές συγκρούσεις στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη συνεχίζονται και οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στην ισραηλίτικη Winner League φέρονται διατεθειμένοι να φύγουν άμεσα από τη χώρα!

Τις τελευταίες μέρες κλιμακώθηκαν κατακόρυφα οι βομβαρδισμοί και οι εκτοξεύσεις ρουκετών ανάμεσα στο Ισραήλ και την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας. Είναι χαρακτηριστικό, πως μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 12/5, τουλάχιστον 53 Παλαιστίνιοι και έξι Ισραηλινοί έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του ισραηλίτικου Sport5 αναφέρει πως τουλάχιστον 50 ξένοι παίκτες δημιούργησαν γκρουπ στο WhatsApp ψάχνοντας τρόπο να φύγουν από τη χώρα! Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Ρισόν, Τζέρεμι Πάργκο έχει ξεκαθαρίσει πως θα φύγει άμεσα από το Ισραήλ ενώ και άλλοι παίκτες ψάχνουν πτήσεις για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους!

Μάλιστα, όλοι οι ξένοι παίκτες των Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκαλίλ Γκιλμπόα, Χάποελ Χολόν, Μακάμπι Ρισόν και Χάποελ Τελ Αβίβ φέρονται διατεθειμένοι να φύγουν άμεσα από το Ισραήλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήμουν ξαπλωμένος και το μυαλό μου ήταν στον πατέρα μου»!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα