Τρινκιέρι: «Τα playoffs είναι η επόμενη γλυκιά… στάση στη διαδρομή μας»

Gazzetta team
Τρινκιέρι: «Τα playoffs είναι η επόμενη γλυκιά… στάση στη διαδρομή μας»
Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της EuroLeague και ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στον τρόπο που προσεγγίζει τα playoffs.

H Μπάγερν Μονάχου έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα συμμετάσχει στα προημιτελικά της EuroLeague και ο Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε την έναρξη της σειράς με την Αρμάνι:

«Είναι η επόμενη γλυκιά… στάση στη διαδρομή μας, με δεδομένο ότι μιλάμε για τα playoffs της EuroLeague. Είναι τεράστια τιμή για εμάς το ότι συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία. Η Αρμάνι Μιλάνο χτίστηκε για τα playoffs και έχει στόχο το Final 4. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία και ταλέντο… Από την πλευρά μας, είναι υπέροχο ότι θα παίξουμε στα προημιτελικά. Θα απολαύσουμε την πρόκληση! Είμαστε το αουτσάιντερ, μόνο λόγω του ονόματος του αντιπάλου μας! Η Αρμάνι έχει παίκτες με… δαχτυλίδια στην EuroLeague, έχει τα πάντα. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε αυτή την πρόκληση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάγερν Μονάχου δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι (pics & vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.