Λάσο: «Καλύτερη στιγμή μου στη Ρεάλ η EuroLeague με τον Ολυμπιακό το 2015»!

Λάσο: «Καλύτερη στιγμή μου στη Ρεάλ η EuroLeague με τον Ολυμπιακό το 2015»!
Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε τους λόγους που ο τελικός της EuroLeague το 2015 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι η στιγμή που ξεχωρίζει στα 10 χρόνια που κοουτσάρει τη «Βασίλισσα».

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο προπονητής που έχει κοουτσάρει τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι εκείνος που έχει κατακτήσει 20 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι 16 προκάτοχοί του, μεταξύ αυτών οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο, Τζουάν Πλάθα και Έτορε Μεσίνα μέτρησαν αθροιστικά… μόλις 10 σε ό,τι αφορά την περίοδο 1989-2011!

Αυτά τα 10 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ είναι ένα κατόρθωμα άνευ προηγουμένου για τον Βάσκο κόουτς που φιλοξενήθηκε στο forum «Luis de Carlos» και μίλησε για την κορυφαία στιγμή του ως προπονητής των «blancos»: «Η EuroLeague στη Μαδρίτη το 2015. Νομίζω πως εκείνο το παιχνίδι αποδεικνύει το DNA που έχουμε χτίσει σαν ομάδα. Ουσιαστικά περιλαμβάνει όλες τις αξίες που έχει αποκτήσει η ομάδα μου. Την αυτοθυσία, την τάση να μην τα παρατάμε ποτέ, την ομοψυχία, τη διάθεση να αφήσουμε τον ιδρώτα μας στο παρκέ»!