Ιτούδης: «Η Εφές ήθελε εκδίκηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την 30άρα»

Ιτούδης: «Η Εφές ήθελε εκδίκηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την 30άρα»

Ιτούδης: «Η Εφές ήθελε εκδίκηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την 30άρα»
Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε τη συντριβή της ΤΣΣΚΑ από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και εξήγησε πως το -30 θα δώσει κίνητρο στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Με το 100-70 επί της ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Παρασκευής 4/3 στην Πόλη, η Εφές υπενθύμισε σε όλους πως ουδέποτε βγήκε από την κατηγορία των contenders. Των ομάδων, δηλαδή που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στην Κολωνία.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως η Εφές ήθελε εκδίκηση για την ήττα με 100-65 στον αγώνα του α’ γύρου στη Μόσχα και αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων της «ομάδας του στρατού».

«Η Εφές ήταν σαφώς καλύτερη, άξιζε τη νίκη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα μικρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο… Προφανώς, δεν ήταν αρκετό. Ήταν προφανές πως η Αναντολού Εφές ήθελε εκδίκηση για την ήττα με 35 πόντους στη Μόσχα. Τουλάχιστον κρατήσαμε τη διαφορά, αν σημαίνει κάτι αυτό. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι έγινε. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε. Για να το δούμε πιο ψύχραιμα, στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας πήραμε δυο νίκες. Είναι η πιο βαριά ήττα από τη στιγμή που ανέλαβα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όμως, όπως προανέφερα, θα μας δώσει κίνητρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: «Κυνηγούσαμε την 35άρα»!

Η Εφές νίκησε Ολυμπιακό, Φενέρ, Βαλένθια & ΤΣΣΚΑ με 25.2 πόντους μ.ό.!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.