Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Οφείλει να παλέψει

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Οφείλει να παλέψει
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Η Euroleague έχει μπει στο τελευταίο κομμάτι της και κάθε αποτέλεσμα έχει ξεχωριστή σημασία. Ελπίδες υπάρχουν για αρκετές ομάδες, που είναι εκτός 8άδας, αλλά όπως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι λίγες. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00, NS2) και σίγουρα θέλουν μια καλή εμφάνιση, για να σταματήσουν και αυτό το πολύ κακό σερί που έχουν.

Είναι στο 11-14 και έχουν σερί 5 ηττών γεγονός που έκανε και όποια ελπίδα για πρόκριση να μοιάζει πλέον πολύ αδύναμη. Από την άλλη και η ΤΣΣΚΑ (16-8), έχει χάσει τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της και οι πολλές απώλειες την έχουν επηρεάσει.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν και προσθήκες στα ρόστερ τους, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον Κώστα Κουφό, αφού ο Χασάν Μάρτιν εγχειρίστηκε και είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός παραμένει και ο Παπανικολάου, ενώ επέστρεψε ο Χάρισον, για την ελληνική ομάδα.

Η ΤΣΣΚΑ απέκτησε τον Ίφε Λούντμπεργκ (26, 1.93) από τη Ζιέλονα Γκόρα και έκανε και εκείνη ότι χρειάζονται για να καλύψει τις απώλειες που μετρά.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τις δύο ομάδες, αλλά μια νίκη, σε ένα μεταξύ τους ματς, θα ήταν εξαιρετικό νέο για όποιον την καταφέρει.