Πονσαρνάου: «Εξαιρετικό ματς ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες το ένιωθαν»

Gazzetta team
Πονσαρνάου: «Εξαιρετικό ματς ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες το ένιωθαν»
Ο Χάουμε Πονσαρνάου μιλώντας για το παιχνίδι στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού «ένιωθαν» το παιχνίδι και έπαιξαν πολύ καλύτερα.
Ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Με μεγάλη συγκέντρωση και πολύ δύναμη. Προσηλωμένοι, πήραν όλα τα πλεονεκτήματα της τακτικής. Κέρδισαν τα ριμπάουντ. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την νίκη τους».

Για την πίεση που έχει η ομάδα του με αφορμή το γεγονός ότι κυνηγάει τα playoffs: «Έχουμε πίεση αλλά τη θέλουμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Θέλουμε να βρεθούμε στα playoffs. Πρέπει να το καταλάβουμε. Το θέλουμε όλοι».

Για το αν τον εξέπληξε κάτι από τον Παναθηναϊκό: «Τακτικά δεν ένιωσα κάποια έκπληξη. Ξέρω τη φιλοσοφία του Κάτας αλλά δεν περίμενα να έχουν προσαρμοστεί τόσο γρήγορα σε αυτή ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν προπονήσεις. Η μεγαλύτερη έκπληξη ότι πολλοί παίκτες έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. To ένιωθαν».