Προμηθέας: Ρίχνει την αυλαία της ευρωπαϊκής του χρονιάς

Gazzetta team
Προμηθέας: Ρίχνει την αυλαία της ευρωπαϊκής του χρονιάς
«Αντίο» στα ευρωπαϊκά παρκέ θα πει την Τρίτη (29/12, 17:00) ο Προμηθέας Πάτρας καθώς υποδέχεται στο εξ αναβολής παιχνίδι την Μπούρσασπορ στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».

Το εν λόγω παιχνίδι ήταν για την 8η αγωνιστική του EuroCup ωστόσο λόγω των κρουσμάτων Covid-19 είχε αναβληθεί και μάλιστα δύο φορές.

Τόσο ο Προμηθέας, όσο και η τουρκική ομάδα έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και το παιχνίδι έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό.

Το μοναδικό βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ηττημένος θα τερματίσει στην τελευταία θέση του Δ' ομίλου και ο νικητής στην προτελευταία.

Ο προπονητής Μάκης Γιατράς δεν θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κανένα από τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας, καθώς οι Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αγραβάνης και Τζεράι Γκραντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτός από τους Λούντζη, Ραντίσεβιτς, Γκάρετ, Χριστοδούλου, Μίλερ, Γιαννόπουλο, Δ. Αγραβάνη, Αγκμπελίζ και οι Νάσος Μπαζίνας, Βασιλείου, Κουρουπάκης και Τανούλης αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως είχε συμβεί και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 17:00 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.