Παναθηναϊκός: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στην «ανεβασμένη» Άλμπα

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παναθηναϊκός: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στην «ανεβασμένη» Άλμπα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα (17/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ μετά από τις δυο παρατάσεις και την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να δείξει χαρακτήρα και σκληράδα, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Βόβορας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη «διαβολοβδομάδα» με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Η υπερπροσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ κι εν τέλει η ήττα από τους Μαδριλένους στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο ανήκουν στο παρελθόν για τους «πράσινους» που δεν έχουν περιθώριο εφησυχασμού καθώς, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Βόβορας, «στην EuroLeague πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Το ματς με την Άλμπα θα δείξει τον βαθμό νοοτροπίας που έχουμε».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου την παραμονή του αγώνα με τους πρωταθλητές Γερμανίας: «Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ. Υπάρχει ένα ματς πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε».

Η Άλμπα μετράει τέσσερις σερί νίκες ενώ προέρχεται από το «διπλό» στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεν Λάμερς και Μάρκους Έρικσον.