Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Μισός, αλλά αποφασισμένος

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Μισός, αλλά αποφασισμένος
Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών φιλοξενεί την Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι που οφείλουν άπαντες να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση, μετά από μια εβδομάδα απραξίας και φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπασκόνια (21:00, NS2), για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό, με αρκετούς παίκτες να βγαίνουν θετικοί.

Οι παίκτες δεν μπορούν να επιστρέψουν στην δράση, παραμένουν σε καραντίνα και όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, η front line της ομάδας του έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Οι παρόντες οφείλουν να κάνουν υπέρβαση, να καλύψουν τα μεγάλα κενά και να παλέψουν, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Πριν την αναβολή των παιχνιδιών, ο Ολυμπιακός μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες και πλέον επιστρέφει στο παρκέ, έχοντας αρκετό καιρό να παίξει παιχνίδι υψηλού ρυθμού.

Απέναντι του η Μπασκόνια, η οποία παίζει μπάσκετ... βγαλμένο από την ισπανική σχολή και έχοντας ξεπεράσει τις συνεχόμενες ήττες βρήκε ρυθμό, έκανε δύο πολύ σημαντικές νίκες στην διοργάνωση, ενώ στις 23/11 αγωνίστηκε και ηττήθηκε στο εξ' αναβολής ματς με την Ζενίτ.

Σίγουρα, η ομάδα του Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του, ειδικά στην ρακέτα και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.