Ολυμπιακός: Έτσι θα καλύψει το κενό του Χάρισον (vids)

Ολυμπιακός: Έτσι θα καλύψει το κενό του Χάρισον (vids)

Ολυμπιακός: Έτσι θα καλύψει το κενό του Χάρισον (vids)
Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται να καλύψει το κενό του Αμερικανού γκαρντ.

Ο τραυματισμός του Άαρον Χάρισον στον αγώνα με την Ζενίτ δημιούργησε μία μικρή ανησυχία, αλλά τελικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής επανέφεραν την ηρεμία στον Ολυμπιακό.

Ποτέ ένας τραυματισμός δεν είναι λόγος να χαμογελάει κανείς, αλλά ο Αμερικανός απέφυγε τα πολύ χειρότερα που φοβόντουσαν και θα λείψει για 3-4 εβδομάδες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται τρόπους που θα καλύψει το κενό του 26άχρονου γκαρντ που δεν θα έχει στην διάθεσή του στις επόμενες τουλάχιστον τέσσερις αναμετρήσεις (Άλμπα εντός, Μπαρτσελόνα εκτός, Βιλερμπάν εκτός, Μπασκόνια εντός).

Ο Χάρισον φέτος αγωνίζεται 19:05 και προσφέρει 7.6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ και η λύση φυσικά θα βρεθεί εκ των έσω και ουσιαστικά είναι αναγκαστική.

Τζένκινς, Λαρεντζάκης και όποιος το κερδίσει

Αυτομάτως θα ανέβει ο χρόνος συμμετοχής των υπόλοιπων γκαρντ και ενδεχομένως να πάρει ένα σταθερό πεντάλεπτο κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του οποίου η θέση στην δωδεκάδα δείχνει να... κλειδώνει.

Ο Τσαρλς Τζένκινς ενδεχομένως να είναι ένας παίκτης που θα αυξήσει τα λεπτά παρουσίας του στο παρκέ. Ο Αμερικανός μέχρι τώρα παίζει 15:55 σε κάθε παιχνίδι και αποδίδει πολύ καλά κάνοντας τις δουλειές που ζητά από αυτόν ο προπονητής του οπότε μοιάζει λογική λύση να πάρει επιπλέον χρόνο συμμετοχής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και θα πορεύεται σχετικά με τον τρόπο που θα καλύψει το κενό του Χάρισον αναλόγως με τις ανάγκες του αγωνιστικού πλάνου που θα έχει καταστρώσει με τους συνεργάτες του.