Ο εντυπωσιακός Μπομπουά και η εγγύηση Μπαρτζώκα!

Νίκος Καρφής
Ο εντυπωσιακός Μπομπουά και η εγγύηση Μπαρτζώκα!
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 7ης αγωνιστικής.

Η 7η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Μπομπουά με 23 πόντους (8/10 σουτ), 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 36 στην αξιολόγηση και το μπλοκ νίκης πάνω στον Ουίλμπεκιν στην τελευταία φάση στο Εφές-Μακάμπι.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Έρικ ΜακΚόλουμ ήταν άποντος (0/4 σουτ) σε 18 λεπτά και μέτρησε -7 στην αξιολόγηση. Δεν βοήθησε καθόλου τη Χίμκι.

Η νίκη της αγωνιστικής: H νίκη της Εφές επί της Μακάμπι με την τάπα του Μπομπουά στον Ουίλμπεκιν στην τελευταία φάση και η επικράτηση της Ρεάλ επί της Ζαλγκίρις. Δύο... θρίλερ, όπου οι νικητές τους έδειξαν να «ξυπνούν» από το μουδιασμένο ξεκίνημα στη Euroleague και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 103 της Μπαρτσελόνα και οι 31 ασίστ, το 8/30 τρίποντα της Χίμκι, το 9/9 εντός πεδιάς του Καμπάτσο και το 0/8 εντός πεδιάς του Σαντ Ρος.

Limit-up: Ο Ολυμπιακός που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και οι Ρεάλ και Εφές που δείχνουν έτοιμες να επιστρέψουν στις φυσικές τους υψηλές θέσεις στο μέλλον.

Limit-down: Η Μακάμπι που με την ήττα της έπεσε στο 2-5, αλλά και η Μπασκόνια που δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βιλερμπάν (έκανε την πρώτη της νίκη).

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που κέρδισε στην μάχη των πάγκων τον Πασκουάλ, αλλά και ο Αταμάν που πανηγύρισε απέναντι στον Σφαιρόπουλο. Ο Μπαρτζώκας αντέδρασε έξοχα όταν η Ζενίτ μάζεψε τη διαφορά στους 3 στο 4ο δεκάλεπτο και απείλησε με μεγάλη ανατροπή τον Ολυμπιακό.