Ολυμπιακός: Ο Λάρκιν ενημέρωσε μέσω Instagram πως γύρισε στην Κωνσταντινούπολη (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Λάρκιν ενημέρωσε μέσω Instagram πως γύρισε στην Κωνσταντινούπολη (pic)
Ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη όπως φρόντισε να ενημερώσει μέσω Instagram ενώ η Εφές έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι το ζητούμενο σε ό,τι αφορά τον Σέιν Λάρκιν και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η Εφές ήταν η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ πριν από την οριστική διακοπή λόγω του κορονοϊού όμως φέτος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο ξεκίνημα, από τη στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει εκτός δράσης.

Έπειτα, λοιπόν από την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στις 8 Οκτωβρίου ο Αταμάν σχολίασε σχετικά: «Σκοπεύουμε να παίξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ο Λάρκιν ανέβασε μια φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη, την ώρα που η Εφές αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.