Προμηθέας - Ναντέρ 88-72: Καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο και θρίαμβος! (vids)

Προμηθέας - Ναντέρ 88-72: Καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο και θρίαμβος! (vids)
Ο Προμηθέας Πατρών ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο, διόρθωσε την άμυνα του και έφτασε σε μία μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στη Ναντέρ. Σούπερ εμφάνιση από Γιαννόπουλο και Μάντζαρη! Στις 28 ασίστ οι Πατρινοί!
​Η επίθεση, μόνη της, δεν φτάνει. Στον Προμηθέα το κατάλαβαν από το πρώτο ημίχρονο. Το σκοράρισμα ήταν σε υψηλά στάνταρ, όμως η (κακή) άμυνα δεν τους επέτρεπε να πάρουν διαφορά.

Σε σημείο εκνευρισμού.

Ο Μάκης Γιατράς έκανε αρκετούς μορφασμούς, άλλαξε περισσότερα πράγματα και ιδού!

Νίκη με διαφορά 16 πόντων. Και πρωταγωνιστές δύο Έλληνες, τον Χάρη Γιαννόπουλο και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ τελείωσε το ματς με 21 πόντους, ενώ ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού μοίρασε 11 ασίστ!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Προμηθέας είδε την επίθεση του να βγάζει... φωτιές. Αλλά και την άμυνα του να είναι απούσα.

Ο Ισαϊά Κορντινιέ και ο Άλφα Καμπά έκαναν... πάρτι. Ειδικά ο δεύτερος, μολονότι ο Μάκης Γιατράς άλλαξε τρεις φορές το μαρκάρισμά του, ήταν ασταμάτητος.

Μέτρησε 18 πόντους με 8/9 σουτ, 6 ριμπάουντ και 23 στην αξιολόγηση!

Στο δεύτερο, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Γιατράς χρησιμοποίησε σχήμα με τον Ντελρόι Τζέιμς στο «5». Και σε συνδυασμό με την απουσία του Καμπά, ο οποίος είχε πρόβλημα με τους φακούς επαφή τους, άλλαξε την ισορροπία.

Οι Γάλλοι επιχείρησαν αρκετές φορές να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά πότε ο Γιαννόπουλος με «φαρμακερά» σουτ και πότε ο Μίλερ, σκόρπιζαν τις ελπίδες της Ναντέρ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Προμηθέας διόρθωσε την άμυνα του στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε, πολλές φορές σε όλο το γήπεδο και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Ναντέρ προσπάθησε μόνο στην επίθεσή της. Χώρια το εκπληκτικό των Πατρινών με 28 ασίστ και 6 λάθη!!!

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:Ο Χάρης Γιαννόπουλος! Δεν είναι μόνο οι 21 πόντοι που πέτυχε, αλλά το σημείο που τους πέτυχε. Κάθε φορά που οι Γάλλοι επιχειρούσαν να μειώσουν, ο Γιαννόπουλος ήταν εκεί για να πετύχει ένα μεγάλο σουτ.

ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ: Ο Ντελρόι Τζέιμς μέτρησε 9 πόντους, αλλά ήταν αυτός που «έδεσε» την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, δηλαδή, που ξέρει να καλύτερα από πολλούς.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ντουάιτ Μπάικς, βασικός γκαρντ, είχε 0/7 σουτ, ασίστ και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα αμυντικά καθήκοντά του.

ΣΗΜΕΙΟ – ΚΛΕΙΔΙ: Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Με κοντό σχήμα και άμυνα... φωτιά, ο Προμηθέας κατάφερε να τρέξει ένα επί μέρους 15-5 και πήρε τη διαφορά που του επέτρεψε να φτάσει μέχρι τη νίκη.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Ντελρόι Τζέιμς έκανε το «κόψιμο», πήρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, υψώθηκε και κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της Ναντέρ.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Προμηθέας το πρώτο ημίχρονο στην άμυνα. Ειδικά η αντιμετώπιση του Καμπά αποτέλεσε... ανέκδοτο. Η Ναντέρ την καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα:21-21, 46-44, 63-56, 88-72.