Παπαπέτρου: «Μας λείπει πολύ ο κόσμος»

Παπαπέτρου: «Μας λείπει πολύ ο κόσμος»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Μας λείπει πολύ ο κόσμος»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες λόγω της πανδημίας και υπογράμμισε το πόσο κομβική είναι η υποστήριξή τους.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για τα δύο φιλικά με Ηρακλή (4/9) και ΠΑΟΚ (5/9), αναφέρθηκε περισσότερο στην Covid-19 και το πόσο επηρεάζει την ομάδα.

«Είναι περίεργες οι συνθήκες. Είναι περίεργο για όλους μας. Παρ' όλα αυτά θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε ενόψει της σεζόν. Δυστυχώς, είναι μία περίεργη εποχή» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του και μεταξύ άλλων, είπε:

«Όμως, από τη στιγμή που μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θα παίξουμε φιλικά».

Όσο για την απουσία του κόσμου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, υπογράμμισε; «Μας λείπει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι κομβικός για το μπάσκετ και για όλα τα αθλήματα, πολύ σημαντικός. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι να βγει το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζω όταν ανοίξουμε πάλι τα γήπεδα να έχουμε τον κόσμο μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.