Διαμαντίδης: «Ευχή όλων να δούμε γρήγορα τον κόσμο στα γήπεδα»

Διαμαντίδης: «Ευχή όλων να δούμε γρήγορα τον κόσμο στα γήπεδα»

Γιώργος Κούβαρης
Διαμαντίδης: «Ευχή όλων να δούμε γρήγορα τον κόσμο στα γήπεδα»
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα Ιωάννινα και στο περιθώριο της προπόνησης αναφέρθηκε στην πανδημία και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων» και νυν τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, μιλώντας από τα Ιωάννινα, είπε αρχικά:

«Έχουμε δύο φιλικά, η ομάδα έχει ξεκινήσει προετοιμασία και μέσα από το πλαίσιο της προετοιμασίας θα δώσουμε αυτά τα παιχνίδια στην πόλη των Ιωαννίνων» και συνέχισε μιλώντας για την πανδημία και το πόσο δύσκολη θα είναι η κανονικότητα στα παρκέ:

«Φυσικά και είναι δύσκολα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε ως κοινωνία και στο κομμάτι του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε όλα τα πρωτόκολλα τα οποία έχουν βγει για την ασφάλεια όλων. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα.»

Όσο για τον κόσμο και την επιστροφή του στα παρκέ; «Ευχή μας είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρώτα προέχει η υγεία και πρέπει να διασφαλιστεί για όλους. Για να μπορέσουμε να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα.»