Ιτούδης: «Έδωσα μια μάχη και βγήκα νικητής»! (vid)

Ιτούδης: «Έδωσα μια μάχη και βγήκα νικητής»! (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης: «Έδωσα μια μάχη και βγήκα νικητής»! (vid)
Ο Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε στη Μόσχα κι αναφέρθηκε στη μάχη με τον κορονοϊό και την προσαρμογή των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τόκο Σενγκέλια.

Ο Έλληνας προπονητής ξεπέρασε την περιπέτεια του κορονοϊού κι επέστρεψε στη Μόσχα ώστε να αναλάβει τα καθήκοντα του στην ΤΣΣΚΑ.

Κατά την άφιξη του στη ρωσική πρωτεύουσα, ανέφερε:

«Αισθάνομαι καλά και νιώθω έτοιμος. Για την ακρίβεια, είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Ο καιρός είναι υπέροχος! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω, άφησα πίσω μου τον κορονοϊό. Έδωσα αυτή τη μάχη και βγήκα νικητής! Όλοι μαζί, με τους γιατρούς μου φυσικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ΤΣΣΚΑ για όλα τα μηνύματα στήριξης. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι να μείνουν υγιείς.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ! Όλο το προηγούμενο διάστημα ήμουν σε επαφή με τους συνεργάτες και τους παίκτες μου, έχω επίγνωση της κατάστασης. Ο Σενγκέλια και ο Μιλουτίνοφ είναι νέοι στην ομάδα όμως απ' ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι έχουν προσαρμοστεί γρήγορα. Περιμένουμε το 100% από αυτούς. Έχουν τεράστιο κίνητρο, είναι ενθουσιασμένοι και συγχρόνως ξέρουν που έχουν έλθει».