Όγκουστ: «Ήθελα χρόνο να ωριμάσει το παιχνίδι μου, είμαι έτοιμος για την EuroLeague»

Όγκουστ: «Ήθελα χρόνο να ωριμάσει το παιχνίδι μου, είμαι έτοιμος για την EuroLeague»

Γιώργος Κούβαρης
Όγκουστ: «Ήθελα χρόνο να ωριμάσει το παιχνίδι μου, είμαι έτοιμος για την EuroLeague»
Ο Ζακ Όγκουστ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, όντας ο παίκτης που θα ολοκληρώσει το «πράσινο» παζλ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο «εκρηκτικός» σέντερ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (30/8) στην Αθήνα και αφού περάσει από τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό θα τεθεί με τη σειρά του στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα στην προπόνηση της Δευτέρας (31/8).

Ο Ζακ Όγκουστ είπε στις πρώτες του δηλώσεις ότι «νιώθω φανταστικά που επέστρεψα. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι για μένα. Ήμουν εδώ και την προηγούμενη φορά και έχω ακόμα κάποιες ανοικτές δουλειές! Ελπίζω να βρούμε τη χημεία μας και να γίνουμε μια ομάδα και να κάνουμε αυτήν την ομάδα υπερήφανη.»

Για τον εαυτό του είπε ότι «ήθελα λίγο χρόνο για να ωριμάσω στο παιχνίδι μου, να καταλάβω και να μάθω κάποια πράγματα. Νιώθω τώρα ότι είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να έχω μια καλή σεζόν» ενώ στάθηκε και στη συνομιλία του με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

«Μίλησα πολύ με τον coach Βόβορα το καλοκαίρι και μου είπε ότι η ομάδα θα είναι γεμάτη με καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και που όλοι θα θέλουν να κερδίζουν».

Όσο για τον δικό του στόχο τη νέα χρονιά; «Έχω μόνο έναν στόχο. Να κερδίζω. Και να δείξω σε όλον τον κόσμο και στην EuroLeague ότι ανήκω εδώ.»

Kλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους ξέρω πολύ καλά. Θα είναι εδώ, πάντα είναι εδώ. Στέλνουμε την αγάπη μας, ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας και να συνεχίσουν να είναι και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.