Μπασκόνια: Με αυστηρά μέτρα η επιστροφή στις προπονήσεις!

Μπασκόνια: Με αυστηρά μέτρα η επιστροφή στις προπονήσεις!

Gazzetta team
Μπασκόνια: Με αυστηρά μέτρα η επιστροφή στις προπονήσεις!
Την ερχόμενη Πέμπτη (14/5) η Μπασκόνια αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά τα μέτρα θα είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά!

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Βιτόρια, οι παίκτες της ομάδας θα πατήσουν και πάλι παρκέ την ερχόμενη εβδομάδα ωστόσο άπαντες θα πρέπει να τηρούν κατά γράμμα όλα τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς.

Αρχικά θα πραγματοποιηθούν τεστ κορονοϊού μέχρι και την Τρίτη (12/5) ενώ όσοι βρίσκονται στην πόλη των Βάσκων θα έχουν κάνει πρώτα τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις. Αντίθετα όσοι απουσιάζουν και δεν βρίσκονται στη Βιτόρια θα πάρουν από την ομάδα online πρόγραμμα εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα θα έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά. Επίσης θα πρέπει όλοι να πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο με το ίδιο μεταφορικό μέσο και θα πρέπει να ειδοποιούν εάν και εφόσον αλλάξουν κάτι στην πορεία.

Επιπλέον δεν θα υπάρχουν περισσότεροι από 6 παίκτες κάθε φορά στο προπονητικό κέντρο και καθένας από αυτούς θα χρησιμοποιεί μία μπασκέτα. Η απόσταση μεταξύ τους θα είναι στα 4 μέτρα ενώ καθένας θα έχει διαφορετική ώρα άφιξης. Κατά την είσοδό τους θα πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια ενώ αυτό ισχύει και για τους εργαζομένους στο κέντρο, οι οποίοι δεν θα τις βγάζουν καθόλου.