Παναθηναϊκός: Ένα... retweet του Τόμας χωρίς καμία σημασία

Παναθηναϊκός: Ένα... retweet του Τόμας χωρίς καμία σημασία

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ένα... retweet του Τόμας χωρίς καμία σημασία
Ένα retweet του Ντεσόν Τόμας σε ισπανικό δημοσίευμα έμελλε να ξεσπάσει μπόλικο κουτσομπολιό για πιθανή... βλέψη του Αμερικανού φόργουορντ στην αγορά.

Συγκεκριμένα το ισπανικό «Mundobasket Europa» ανέφερε ότι τόσο ο Ντεσόν Τόμας όσο και ο Άαρον Ουάιτ θα είναι περιζήτητοι το ερχόμενο καλοκαίρι. Λίγο αργότερα ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ το έκανε retweet με αποτέλεσμα να «γεννήσει» διάφορα ερωτηματικά όσον αφορά το μέλλον του από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Τόμας όχι μόνο έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» αλλά επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη περίοδο. Μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα όσον αφορά το «αύριο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα πρωταθλήματα και για όλες τις ομάδες. Όσο για το retweet; To gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Τόμας το έκανε γιατί είναι φίλος με τον Άαρον Ουάιτ και αφορούσε μόνο τον συμπατριώτη του και όχι εκείνον.

Μάλιστα ο Τόμας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σπιτιού στην Αθήνα, δείγμα του ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Αντίθετα, ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό θα επηρεάσουν ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για την «επόμενη ημέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.