Πάντερ: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ» (vid)

Πάντερ: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ» (vid)
Ο Αμερικανός γκαρντ που ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, αλλά τελείωσε τη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε στην κάμερα της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία στον Κέβιν Πάντερ να παίξει στην Euroleague, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε όπως περίμεναν στην ομάδα κι έτσι ο Κεστούτις Κεμζούρα αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Η μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα λειτούργησε ευεργετικά για τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος έχοντας ικανό χρόνο συμμετοχής βρήκε χώρο δράσης στην επίθεση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Πάντερ πρωταγωνίστησε στο «Focus on» της Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός.... «Αγαπώ να νικάω. Σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε έδειξα πόσο πολύ αγαπώ τις νίκες. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε επίπεδο Euroleague και έπρεπε να βρω τα πατήματά μου και να δείξω πως είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο.

Με τον coach Σάκοτα κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας αλλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Να που ξανασυναντηθήκαμε σε περίεργα παιχνίδια των καιρών.

Βοήθησα τον Ερυθρό Αστέρα να νικήσει κάποια ματς και η ομάδα βοήθησε εμένα να παίξω καλά. Λειτούργησε και για τις δύο ομάδες η συνεργασία μας.

Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ, έχω κάνει χιλιάδες στην προπόνηση».