Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 26ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 26ης αγωνιστικής
Η Εuroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 26ης αγωνιστικής.

Η 26η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Φυσικά ο κορυφαίος ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς που είχε 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 32 στην αξιολόγηση και το καλάθι νίκης της Μπάρτσα μέσα στη Μόσχα. Το αξίζει το Όσκαρ και θα το πάρει.

Παίκτης-απογοήτευση: O Oυίλ Τόμας της Ζενίτ έπαιξε 28 λεπτά και πέτυχε μόλις 2 πόντους.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ξεκάθαρα η νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με το νικητήριο καλάθι του φοβερού Μίροτιτς. Ένα ματς-θρίλερ που το καθάρισε ο ηγέτης των Καταλανών.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Oι μόλις 78 πόντοι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ, οι 99 της Εφές χωρίς Λάρκιν, τα 3/3 τρίποντα του Χέις και οι 21 πόντοι του, αλλά και οι 108 πόντοι της Χίμκι με τις 26 ασίστ.

Limit-up: Η Ζαλγκίρις έφτασε τις 2 σερί νίκες και θέλει να κάνει ντεμαράζ για να βρεθεί για ακόμη μια σεζόν στα playoffs.

Limit-down: Ο Παναθηναϊκός που έκανε την 2η σερί ήττα του στη Μαδρίτη και η ΤΣΣΚΑ που δεν μπόρεσε να κάνει 2η σερί νίκη μετά την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Πέσιτς κέρδισε τη μάχη των πάγκων από τον Ιτούδη σε ένα πολύ οριακό ματς και αξίζει να βρεθεί στην κατηγορία αυτή.