Πέσιτς: «Τα συνεχόμενα τρίποντα που πετύχαμε έκριναν το ματς»

Πέσιτς: «Τα συνεχόμενα τρίποντα που πετύχαμε έκριναν το ματς»

Gazzetta team
Πέσιτς: «Τα συνεχόμενα τρίποντα που πετύχαμε έκριναν το ματς»
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στήριξε τη νίκη της ομάδας του στα εύστοχα τρίποντα του β' ημιχρόνου λέγοντας ότι περίμενε ότι κάποια στιγμή θα έμπαιναν.

Ο Σέρβος προπονητής είπε τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα: «Σε αυτό το ματς όπως όλοι είδατε και οι δύο ομάδες έτρεξαν στο transition. Ήξερα πως θα βρούμε τα σουτ κάποια στιγμή. Μπορεί να μην τα καταφέραμε στα πρώτα 20 λεπτά ωστόσο μπορέσαμε να κοντρολάραμε τον ρυθμό και να πάρουμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα ευστοχήσαμε σε κάποια συνεχόμενα τρίποντα, τα οποία ήταν και το το κλειδί της νίκης. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, πολλώ δε μάλλον όταν επιτυγχάνετε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Διαθέτει ισορροπία και έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, τον Νικ Καλάθη. Επίσης και ο Τόμας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τον αντιμετωπίσαμε καλύτερα».

Και κατέληξε: «Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς. Έμειναν άλλα εννέα μέχρι το τέλος της regular season. Όλα είναι σημαντικά. Χαίρομαι γιατί κερδίσαμε, αλλά και με τον τρόπο που τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό αυτό, γιατί μας περιμένουν πολλά ματς σαν το αποψινό. Μαθαίνεις όταν χάνεις, αλλά και όταν κερδίζεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.