Οι ευχές στον 39χρονο Ναβάρο με... μπομπίτα (pic)

Οι ευχές στον 39χρονο Ναβάρο με... μπομπίτα (pic)

Gazzetta team
Οι ευχές στον 39χρονο Ναβάρο με... μπομπίτα (pic)
Ο θρύλος Χουάν Κάρλος Ναβάρο γίνεται σήμερα (13/6) 39 ετών και η ACB του ευχήθηκε με μια... μπομπίτα.

Για να φτάσουμε εδώ, στο σημείο δηλαδή ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο να λογίζεται ως ένας από τους σεσημασμένους σκόρερ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, φιγουράροντας παράλληλα στην κορυφή της λίστας σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές και τους πόντους στην Euroleague, πρέπει να γυρίσουμε 22 χρόνια πίσω.

Στις 23 Νοεμβρίου 1997 ένας πιτσιρικάς 17 χρονών, 4 μηνών και 10 ημερών πατούσε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι το παρκέ του Palau Blaugrana κάνοντας το ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, του Αντρές Χιμένεθ και του Ευθύμη Ρεντζιά κόντρα στην Γρανάδα.

Ο Καταλανός γκαρντ, ο οποίος μέτρησε 10 πόντους με 2/3 δίποντα, 6/9 βολές, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 99-75, είναι ένας τύπος που βελτίωνε σιωπηλά ένα όπλο που θα τον έκανε ακαταμάχητο κι έπειτα από δυο δεκαετίες, θα του έδινε όλους τους τίτλους με τους «μπλαουγκράνα»!

Πλέον εκτελεί χρέη Τεχνικού Γραμματέα στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα και η Liga Endesa του ευχήθηκε παρουσιάζοντας μια φωτογραφία με την κίνηση που τον καθιέρωσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.