Τέλος η στήριξη, βαρύ πρόστιμο και έρχονται αλλαγές στον Παναθηναϊκό!

Τέλος η στήριξη, βαρύ πρόστιμο και έρχονται αλλαγές στον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Κούβαρης
Τέλος η στήριξη, βαρύ πρόστιμο και έρχονται αλλαγές στον Παναθηναϊκό!
Η κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ φέρνει άμεσα αλλαγές στις τάξεις της ομάδας, με τους Γκιστ και Λάσμε να βρίσκονται στο μάτι του Κυκλώνα και για πρώτη φορά η θέση του Πασκουάλ να είναι επισφαλής!

Οι «πράσινοι» ναι μεν έχασαν στη Μαδρίτη, αλλά για μια ακόμα φορά παρουσίασαν ένα κάκιστο πρόσωπο με αποτέλεσμα να... ξεχειλίσει και το ποτήρι της υπομονής από πλευράς διοίκησης. Είναι δεδομένο ότι η επιστροφή της αποστολής από την ισπανική πρωτεύουσα θα συνοδευτεί με βαρύ πρόστιμο σε όλη την ομάδα, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για άμεσες αλλαγές!

Η εικόνα των Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ είναι για... λύπηση, κάτι το οποίο έχει δυσαρεστήσει την «πράσινη» διοίκηση! Όπερ και σημαίνει ότι είναι και τα πρώτα φαβορί για την... έξοδο από τον Παναθηναϊκό, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων αναμένεται να πέσει και το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει κουβέντα για το μέλλον του Καταλανού προπονητή, με τη θέση του να είναι επισφαλής για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο αφού είναι πολύ πιθανόν να μπει στην εξίσωση των αποχωρήσεων και τρίτο όνομα, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ακολουθεί. Στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να χαθεί η ευρωπαϊκή χρονιά και γι' αυτόν τον λόγο αναμένεται να κινηθούν άμεσα με γνώμονα το καλό της ομάδας και το restart που θα την ξαναβάλει στο κυνήγι της οκτάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.