Ρέφαρε ήδη τις 2 «σφαλιάρες» της περσινής σεζόν o Oλυμπιακός!

Νίκος Καρφής
Ρέφαρε ήδη τις 2 «σφαλιάρες» της περσινής σεζόν o Oλυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την Euroleague με εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Χίμκι και Μπασκόνια, σε δύο γήπεδα που πέρυσι... γνώρισε τις πιο βαριές του ήττες.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Εuroleague, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να παίρνει δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες με ομάδες (Χίμκι και Μπασκόνια) που πέρυσι του έριξαν ηχηρά... χαστούκια.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν σαν... σίφουνες από τη Ρωσία την πρώτη αγωνιστική, αφού επικράτησαν με 87-66, ενώ ήρθε και η νίκη απέναντι στη Μπασκόνια με 85-80.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο στα αντίστοιχα ματς, οι Πειραιώτες είχαν... διασυρθεί με 82-54 από τους Ρώσους, ενώ στη Βιτώρια η κατάσταση δεν άλλαξε με βαριά ήττα (86-54).

Με αυτόν τρόπο ο Ολυμπιακός... ρέφαρε τις δύο περσινές σφαλιάρες και έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα απαιτητικά ταξίδια του στη διοργάνωση.

Μάλιστα κατάφερε να φτάσει στο 2-0 απέναντι στους Βάσκους, οι οποίοι σημειώνουν 94 πόντους μέσο όρο στα τελευταία 3 φετινά τους ματς.

Το σύνολο του Μπλατ έφυγε με το διπλό από μια έδρα (Fernando Buesa Arena), η οποία θα φιλοξενήσει το Final 4 της Euroleague, δείχνοντας την ποιότητα του.