Παναθηναϊκός: Άλλαξε η ώρα με την Ζάλγκιρις!
Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού-Μπέτις «μετέφερε» και το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός-Ζάλγκιρις.
Συγκεκριμένα η αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12/3 στις 21:15 αλλά λόγω του ότι εκείνη την ώρα δεν θα έχει ολοκληρωθεί το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, η ΚΑΕ ζήτησε από την Euroleague την αλλαγή της ώρας.
Η σέντρα στο ματς του ποδοσφαίρου θα δοθεί στις 19:45, με την διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να κάνει δεκτό το αίτημα της «πράσινης» διοίκησης.
Έτσι λοιπόν το παιχνίδι του μπάσκετ απέναντι στην Ζάλγκιρις θα διεξαχθεί 45 λεπτά αργότερα και δη στις 22:00.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.