Συνέλαβαν τον διαιτητή της Euroleague Νίκολιτς, βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο σπίτι του σύμφωνα με τους Σέρβους
Mπλεξίματα με τον Νόμο για τον 39χρονο διαιτητή που διευθύνει και παιχνίδια της Euroleague. Ο Ούρος Νίκολιτς, διαιτητής στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ και την ABA Liga, συνελήφθη αφού η τοπική αστυνομία βρήκε 250 χιλιάδες ευρώ στο διαμέρισμά του.
Η είδηση μεταδόθηκε από την κρατική σερβική τηλεόραση, RTS και του Blic το πρωί της Πέμπτης. To Βlic πρόσθεσε πως ο Νίκολιτς είναι ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ελέγχονται για βαριά αδικήματα. Τα άτομα που έχουν συλληφθεί κατηγορούνται μεταξύ άλλων για δύο ανθρωποκτονίες και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.