Ολυμπιακός: Πρώτη στο top-10 της Euroleague η καρφωματάρα του Χολ
Η καρφωματάρα του Ντόντα Χολ είναι η πιο εντυπωσιακή φάση της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κάρφωσε με μανία στο καλάθι πάνω από τον Γιώργο Παπαγιάννη, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη φάση.
Τον ψηλό των «ερυθρολεύκων» τροφοδότησε ο Γουόρντ και ο Χολ κάρφωσε πάνω από τον σέντερ της Εφές.
Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο ΣΕΦ την Εφές, όπου ηττήθηκε με 82-78. Για την 5η αγωνιστική ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι (16/10, 22:00), στη δεύτερη μέρα της διαβολοβδομάδας.
Double Weeks never disappoint, there was no exception in Round 4 with some monster plays 🔥
Check out the Top 10 plays NOW!
🎙️: GOATmenator
'Top Plays of the Round' I @etihad pic.twitter.com/0aC8SD0WHW— EuroLeague (@EuroLeague) October 16, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.