Final Four 2024, Σλούκας: «Άχαστος» υπέγραψε την κούπα του Παναθηναϊκού

Newsroom
Κώστας Σλούκας
Ένας μοναδικός Κώστας Σλούκας, σκόραρε 24 πόντους και με μια συγκλονιστική εμφάνιση χάρισε στον Παναθηναϊκό την 7η EuroLeague της ιστορίας του.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε έναν τεράστιο άθλο, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague, για να κατακτήσει το 7ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του, με τον Κώστα Σλούκα μπροστάρη.

Ο Σλούκας πραγματοποίησε έναν απίθανο, συγκλονιστικό τελικό και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της EuroLeague. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ολοκλήρωσε με 24 πόντους σε ισάριθμα λεπτά και δίχως να χάσει σουτ στην αναμέτρηση!

Ο Σλούκας ολοκλήρωσε με 2/2 δίποντα και 4/4 τρίποντα, 8/9 βολές, αλλά και 2 ριμπάουντ, 3 τελικές πάσες και 2 λάθη. Με δύο από αυτά τα τρίποντα όμως να έρχονται σα... μαχαιριές, μόλις η Ρεάλ μείωσε στους δύο πόντους στην τελευταία περίοδο. Και φυσικά πανηγύρισε έξαλλα τα τρίποντά του, μπροστά στην πράσινη εξέδρα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.