Final Four 2024, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα

Φάση από ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Το Final Four 2024 πλησιάζει στο τέλος του με τις δύο ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του. Δείτε πότε «πατάνε» ελληνικό έδαφος.

Ο Ολυμπιακός, μόλις ολοκληρωθεί το ματς της... παρηγοριάς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, δεν πρόκειται να μείνει στην Uber Arena. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει άμεσα, καθώς η πτήση του αναχωρεί τα μεσάνυχτα.

Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που θα έχει ολοκληρωθεί ο τελικός, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Για τον Παναθηναϊκό, η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Η πτήση τσάρτερ των «πράσινων» είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (27/5) στις 10:00, με έναν αστερίσκο.

Η πτήση τσάρτερ δεν αλλάζει ημέρα

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η κατάκτηση του τίτλου. Αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει, η νύχτα θα είναι μεγάλη, οπότε δεν θα υπάρχει ανάγκη για πρωινή αναχώρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πτήση τσάρτερ μπορεί να αλλάξει ώρα και όχι ημέρα, αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Με την κούπα ή όχι, απομένει να το μάθουμε σε λίγες ώρες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.