Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Πρωτόγνωρες καταστάσεις, έχουμε ανυπομονησία και ενθουσιασμό» (vid)

Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Πρωτόγνωρες καταστάσεις, έχουμε ανυπομονησία και ενθουσιασμό» (vid)

Καλαϊτζάκης
Ο «x-factor» του ημιτελικού, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στην κάμερα του Gazzetta ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής (26/5, 21:00) και του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης, Νίκος Παπαδογιάννης

Ο παίκτης ο οποίος έμελλε να δώσει την ώθηση που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Πριν από τον μεγάλο τελικό μίλησε στην κάμερα του Gazzetta λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα και μαγικά. Πλην του Κώστα (σ.σ. Σλούκα) και του Ιωάννη (σ.σ. Παπαπέτρου) για όλους τους υπόλοιπους είναι η πρώτη μας φορά σε Final Four. Φέτος από τα μέσα της σεζόν να βρεθούμε στην 2η θέση, να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας, να γυρίσουμε στα play off έχοντας βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και να κάνουμε έναν τέτοιο ημιτελικό, είναι κάτι που μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους. Σήμερα ωστόσο είναι μια άλλη μέρα και βρισκόμαστε 40 λεπτά μακριά από το να πανηγυρίσουμε το τρόπαιο».

Για τα όσα τους λένε οι παλιοί; «Ο Κωστάρας έχει 10-11 Final Four. Μπορεί να πει στον καθένα ξεχωριστά από μια ιστορία. Χρειάζεται ενέργεια, καρδιά, να το ευχαριστηθούμε γιατί δεν ξέρεις αν θα ξαναζήσεις ένα τέτοιο τουρνουά. Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Τακτικές δεν θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο. Ξεκάθαρα θα παίξει ρόλο το ποια ομαδα το θέλει πιο πολύ, ποια θα βάζει τα κορμιά της στη φωτιά, ποιος θα σπρώξει, ποιος θα πάει στα ριμπάουντ, ποιος θα βγάλει περισσότερη ενέργεια.»

Υπάρχει καρδιοχτύπι; «Δεν θα πω καρδιοχτύπι. Δεν υπάρχει πίεση εδώ που φτάσαμε. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία ώστε να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε το τρόπαιο ύστερα από 13 χρόνια».

Όσο για τον ρόλο του και το πώς καταφέρνει να είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει από το βάθος του πάγκου; «Αυτός είναι ο ρόλος μου. Το κάνω όλη τη σεζόν, είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Ολοι οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι έτοιμοι όταν το ζητήσει ο προπονητής του, ειδικά εάν βρίσκονται στην άκρη του πάγκου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα χθες και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα μπω και θα το κάνω καλά.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.