Μήτογλου στο Gazzetta: «Μια νίκη για να ολοκληρωθεί το όνειρο» (vid)

Μήτογλου στο Gazzetta: «Μια νίκη για να ολοκληρωθεί το όνειρο» (vid)

.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (26/5, 21:00) και ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο Gazzetta για την προσπάθεια των «πράσινων» να τελειώσουν τη δουλειά στο Βερολίνο.

Αποστολή στο Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης, Νίκος Παπαδογιάννης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό και πλέον θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο Gazzetta μετά την επιστροφή των «πράσινων» στον τελικό για πρώτη φορά έπειτα από το 2011, τονίζοντας: «Είναι απίστευτο συναίσθημα! Αν μας έλεγε κανείς από την αρχή της προετοιμασίας ότι αυτή η ομάδα θα πάει στον τελικό της EuroLeague, πιστεύω όλοι θα αντιδρούσαν! Αν όχι όλοι, σίγουρα το 80-90%! Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο σταφ, στους προπονητές, στους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Η προσπάθειά μας είναι συγκινητική! Μας μένει ακόμα μια νίκη για να ολοκληρωθεί το όνειρο. Δεν μπορώ να περιμένω!

Και πρόσθεσε: «Δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο. Έχουμε ξαναπαίξει τέτοια παιχνίδια. Όποτε χάνουμε μια διαφορά, δεν περνάει από το μυαλό μας ότι μπορούμε να χάσουμε, δεν είμαστε τέτοια ομάδα! Συνεχώς θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μπορούμε να χάσουμε. Έχουμε αποθέματα για τον τελικό! Φυσικά. Και πιο πολλά! Μιλάμε για παιχνίδια με μεγάλη ένταση και βαρύτητα. Δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε».

Όσον αφορά το δικό του comeback, είπε: «Είναι αλήθεια... Σκεφτόμουν πού ήμουν πέρσι και πού είμαι φέτος, τι κάνω. Οπότε... Κάνω αυτό που αγαπώ, θα πάω τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος, μου φτάνει να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.