Παναθηναϊκός: Μοναδικός στόχος το 1-1 κόντρα στη Μακάμπι

Κέντρικ Ναν
Ο Παναθηναίκός θα αναζητήσει την ισοφάριση στην προημιτελική σειρά απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το Game 2 να κάνει τζάμπολ στο ΟΑΚΑ στις 21:15 (NS Prime & live από το Gazzetta).

Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα δεν περίμενε ότι οι... τελικοί στα play off θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς. Η ήττα στο Game 1, κάνει την επικράτησε στο Game 2 (21:15 NS Prime & live από το Gazzetta), επιτακτική ανάγκη.

Έτσι ώστε όταν η σειρά μεταφερθεί στο Βελιγράδι, το σκορ να είναι ισόπαλο. Οι ώρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στα δύο ματς, είχαν μπόλικες ειδήσεις. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του Game 1, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα αγωνιστεί στο Game 2, λόγω ασθένειας και ταυτόχρονου τραυματισμού.

Μία απώλεια θα έχει και η Μακάμπι, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν ότι οι Γουέιντ Μπάλντγουιν θα μείνει εκτός, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη νίκη της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 0-1

  • Game 1: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91
  • Game 2: Παναθηναϊκός – Μακάμπι (25/4, 21:15)
  • Game 3: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (30/4, 20:00)
  • Game 4: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (2/5, 21:45, αν χρειαστεί)
  • Game 5: Παναθηναϊκός – Μακάμπι (8/5, αν χρειαστεί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.