Απολαυστικός Αταμάν: «Ίσως στα εκτός έδρας ματς να βρισκόμαστε απευθείας στο γήπεδο»

Απολαυστικός Αταμάν: «Ίσως στα εκτός έδρας ματς να βρισκόμαστε απευθείας στο γήπεδο»

Εργκιν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν είχε εξαιρετική διάθεση και δεν σταματούσε να πετάει...ατάκες στο flash interview μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώτη εντός για τους πρωταθλητές Ευρώπης, είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Αταμάν πήγε στο flash interview και δεν σταματούσε να πετάει... ατάκες. Αφού αποθέωσε την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, άρχισε να μιλάει για το διάστημα που ο ίδιος και οι παίκτες του δεν είχαν βρεθεί (λόγω των υποχρεώσεων στις Εθνικές ομάδες) διαπιστώνοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ίσως ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα στα εκτός έδρας ματς.

«Ίσως, ναι...», απάντησε ο Αταμάν για το ρόλο που έπαιξε η εμφάνιση του Ματίας Λεσόρ και συνέχισε: «Με ρώτησες για τις 11 σερί ήττες και σου είπα ότι όλοι θέλουμε ένα... break απέναντι στον Ολυμπιακό, θα το δοκιμάζαμε και εδώ κόντρα στη Ρεάλ.

Για εμάς είναι σημαντική νίκη, είναι έξτρα νίκη, κανείς δεν την περίμενε. Εξαιρετικό μπάσκετ,με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο, μοιράσαμε και κινήσαμε σωστά την μπάλα. Η προσφορά του Σλούκα είναι σημαντική μετά την μακρά απουσία του, τώρα γύρισε να παίξει το δικό του μπάσκετ. Είναι σημαντικό να κοντρολάρει το παιχνίδι με το σκοράρισμα και τις ασίστ του.

Παίξαμε καλή άμυνα. Για δύο εβδομάδες εγώ ήμουν στην Εθνική Τουρκίας, οι παίκτες έλειπαν, βρεθήκαμε ξανά χθες στη Μαδρίτη. Ίσως είναι καλύτερο. Ίσως το κάνουμε έτσι στα εκτός έδρας ματς. Λιγότερη προπόνηση».

@Photo credits: eurokinissi