Μούσα: «Έχω ζήσει 4 ζωές, δεν είχα την οικογένεια μαζί μου στην αρχή της καριέρας»

Μούσα: «Έχω ζήσει 4 ζωές, δεν είχα την οικογένεια μαζί μου στην αρχή της καριέρας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζάναν Μούσα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τζάναν Μούσα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα πρώτα και δύσκολα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας.

Ο Τζάναν Μούσα έχει αποκτήσει ρόλο πρωταγωνιστή με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας μάλιστα και ο τελευταίος MVP της Euroleague.

Ο ίδιος, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Marca, μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές στα πρώτα στάδια της καριέρας του όπου αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την οικογένειά του και κυνήγησε το όνειρό του στο άθλημα το οποίο όπως αποκάλυψε, από αρκετά μικρός ήταν το μόνο που σκεφτόταν.

Ο Μούσα μέχρι στιγμής έχει κατά μέσο όρο 13,6 πόντους με 2,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 21:35 λεπτά εντός παρκέ στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά τι είπε ο Τζάναν Μούσα

«Έχω ζήσει 4 ζωές σε αυτά τα 24 χρόνια.

Έχουν υπάρξει πολύ δύσκολες στιγμές αλλά τώρα είμαι χαρούμενος. Τώρα είμαι χαρούμενος εδώ στη Μαδρίτη, παίζουμε καλό μπάσκετ και η οικογένειά μου είναι επίσης πολύ χαρούμενη.

Δεν είχα την οικογένειά μου μαζί μου, κανέναν. Ήθελα να παίξω μπάσκετ. Είναι το μόνο πράγμα που είχα στο κεφάλι μου από όταν ήμουν 8 ή 9 ετών. Χωρίς το φαγητό της μητέρας μου, χωρίς φίλους, χωρίς αδερφό, απολύτως τίποτα. Πολύ δύσκολα. Ήμουν μόνος σε αυτή τη νέα διαφορετική ζωή. Έβλεπε έναν συμπαίκτη μου και είχε οικογένεια, ένας άλλος είχε κοπέλα.

Η περίοδός μου στο NBA τη δεύτερη χρονιά ήταν καλύτερη από την πρώτη. Συνολικά, ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα επειδή είμαι ψυχικά δυνατότερος τώρα, αλλά τότε ήταν πολύ δύσκολος καιρός».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.