EuroLeague: Ο Ερυθρός Αστέρας απέκλεισε διά βίου τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα στο ματς με τη Ζάλγκιρις

EuroLeague: Ο Ερυθρός Αστέρας απέκλεισε διά βίου τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα στο ματς με τη Ζάλγκιρις

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας Ζάλγκιρις
Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας ξεκαθάρισε πως όσοι οπαδοί δημιούργησαν προβλήματα στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις για την 26η αγωνιστική της EuroLeague δε θα ξαναμπούν στη Stark Arena.

Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Παρτίζαν, έτσι και σε αυτήν του Ερυθρού Αστέρα, το κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση με διά βίου αποκλεισμό των οπαδών που προκάλεσαν προβλήματα στην αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Συγκεκριμένα περίπου 20'' πριν το φινάλε, σε ένα αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισαν οι Λιθουανοί υπήρξαν αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και κατά την έξοδο των διαιτητών οι Σέρβοι δεν ηρέμησαν και μάλιστα προκάλεσαν μέχρι και ζημιές στη φυσούνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρχικά καταδίκασε τα συμβάντα και φυσικά επικοινώνησε με τις Αρχές, μιας και τα άτομα έχουν αναγνωριστεί. Οι οπαδοί του Αστέρα που προκάλεσαν τα συγκεκριμένα μικρής έντασης επεισόδια, έχουν αποκλειστεί πλέον από τους «ερυθρολεύκους» και δεν μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο σε κανένα από τα προσεχή παιχνίδια.