Σφαιρόπουλος: «Δε σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις των διαιτητών γιατί αν το έκανα θα είχα πρόστιμο»

Σφαιρόπουλος: «Δε σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις των διαιτητών γιατί αν το έκανα θα είχα πρόστιμο»

Newsroom
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις των διαιτητών στην ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Ζάλγκιρις.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τη Ζάλγκιρις στο Βελιγράδι, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Μάλιστα η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει σε ένα αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε η Ζάλγκιρις στο τελευταίο λεπτό, με αντικείμενα να πέφτουν στο παρκέ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από τους Σέρβους δημοσιογράφους σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών και το πόσο επηρέασαν την έκβαση, χωρίς όμως να θέλει να πάρει θέση. «Ποτέ δε σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών γιατί αν το έκανα θα είχα πρόστιμο. Αν όλο το γήπεδο είδε κάτι, τότε δε φταίνε αυτοί οι 20.000» ήταν το μοναδικό σχόλιο του Έλληνα κόουτς.

Ο Σφαιρόπουλος στάθηκε σε κάποιες κακές αποφάσεις των παικτών του, που χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς ένεκα τραυματισμού, δεν είχαν καθαρό μυαλό στο φινάλε. Έτσι ο Ερυθρός ηττήθηκε, με τους οπαδούς του να ξεσπούν ξανά, πετώντας αντικείμενα προς τους διαιτητές κατά την έξοδό τους από τη Stark Arena.

@Photo credits: eurokinissi