Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Πετρούσεφ για το ματς με την Άλμπα

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Πετρούσεφ για το ματς με την Άλμπα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκάλυψε ότι ο Πετρούσεφ είναι αμφίβολος για το επερχόμενο ματς με την Άλμπα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον επερχόμενο αγώνα της Euroleague κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, την Τρίτη (30/1, 21:45) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ένα σε αμφιβολη κατάσταση τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε ότι πέρα από τον Μιλουτίνοφ και το Φαλ, είναι πιθανό να παραμείνει εκτός και ο 23χρονος Σέρβος ενώ το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει, όπως όλα δέιχνουν, ο Μόουζες Ράιτ.

Ο Πετρούσεφ στους 8 αγώνες που έχει δώσει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κατά μέσο όρο 4,4 πόντους με 2,9 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 13:43 λεπτά εντός παρκέ ενώ οι περισσότεροι πόντοι που έχει σε ένα ματς είναι κόντρα στη Μπασκόνια όπου τελείωσε το παιχνίδι με συνολικά 14.

Αναλυτικά ο Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Ο Μιλουτίνοφ κι ο Φαλ είναι έξω, πιθανά και ο Πετρούσεφ. Στο πέντε θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ που θα κάνει την πρώτη προπόνηση σήμερα».

@Photo credits: eurokinissi