Μεσίνα: «Έχουμε αποδεκατισμένο ρόστερ και γι' αυτό πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Μεσίνα: «Έχουμε αποδεκατισμένο ρόστερ και γι' αυτό πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (2/1, 21:15) και έκανε ειδική αναφορά στο... λειψό ρόστερ της ομάδας του.

Με πολλά προβλήματα θα αγωνιστεί η Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του β' γύρου της Euroleague.

Όπως είναι γνωστό έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Νίκολα Μίροτιτς, Σέιβον Σιλντς, Μαοντό Λο, Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι οι οποίοι απουσίασαν και το τελευταίο ματς της ιταλικής ομάδας απέναντι στην Μπρέσια, όταν και γνώρισε την ήττα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός physical ομάδα, καλά οργανωμένη και η οποία διαθέτει αυτήν την στιγμή την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Είναι απαραίτητο να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο κεντρικό pick 'n roll και να έχουμε ένταση και στα 40 λεπτά του αγώνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ετόρε Μεσίνα για την αναμέτρηση του ΣΕΦ και συνέχισε:

«Επιθετικά θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε υπομονή και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα ρόστερ αποδεκατισμένο, αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως κάναμε σε παρόμοιες συνθήκες απέναντι στην Μπασκόνια».