Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο 72-64: Ο Μπίλαν έριξε πιο... χαμηλά την ομάδα του Μεσίνα

Newsroom
Ο Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο

bet365

Η Αρμάνι Μιλάνο λίγο πριν την επίσκεψή της στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό γνώρισε την 6η της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπρέσια εκτός έδρας με 72-64.

Από το... κακό στο χειρότερο βαδίζει η Αρμάνι Μιλάνο όσον αφορά τα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα τα βρήκε σκούρα από την Μπρέσια αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα από τον μέχρι πρότινος παίκτη του Περιστερίου bwin, Μίρο Μπίλαν.

Ο Κροάτης σέντερ ήταν εκείνος που φρόντισε να ρίξει την Αρμάνι στο καναβάτσο και να την αφήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 8-6 ρεκόρ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 23 λεπτά και πέτυχε 13 πόντους έχοντας 4/10 δίποντα, 2/4 βολές και 11 ριμπάουντ. Βέβαια η ομάδα του Μιλάνου είχε πολλές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Νίκολα Μίροτιτς, Σέιβον Σιλντς, Μάοντο Λο, Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι.

Και πάλι. Ήταν μια οδυνηρή ήττα για την Αρμάνι Μιλάνο η οποία έχει χάσει ήδη πολυτιμο έδαφος όσον αφορά την κατάταξη. Για τους ηττημένους ο Νέιπιερ είχε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 0/4 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Μέλι (13π.) και Πόιθρες (11π.)

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 33-32, 52-48, 72-64,

@Photo credits: eurokinissi
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα