Μπαρτσελόνα: «Ασπίδα» ο Ναβάρο για τον Γκριμάου

Μπαρτσελόνα: «Ασπίδα» ο Ναβάρο για τον Γκριμάου

Newsroom
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Αν και είχε αρχίσει έντονα η φημολογία για τον Ρότζερ Γκριμάου στην Μπαρτσελόνα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο νυν μάνατζερ των «μπλαουγκράνα» και επί σειρά ετών ηγέτης της μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, πήρε θέση για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον προπονητή της ομάδας: «Πρόκειται για ένα νέο project και ο Γκριμάου αποτελεί το σημείο αναφοράς. Και θα συνεχίσει να το αποτελεί...» ήταν τα πρώτα λόγια του «Λα Μπόμπα» ο οποίος συνέχισε:

«Κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν είναι καθόλου εύκολα. Γνωρίζουμε τι σημαίνει να βρίσκεσαι και να παίζεις γι' αυτόν τον σύλλογο, όπως επίσης και το πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις. Γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα ώστε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και όπως ακριβώς πρέπει να λειτουργήσουν».

Και κατέληξε ο Ναβάρο: «Τον εμπιστευόμαστε, όπως εμπιστεύομαστε το project και την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα ωστόσο θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ καλό και δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε».